Polițistul drogat care s-a dus îmbrăcat în uniformă la prostituate, provocând și un accident rutier, reținut pentru 24 de ore

Polițistul drogat care s-a dus îmbrăcat în uniformă la prostituate, provocând și un accident rutier, reținut pentru 24 de ore
Prins beat în trafic, un șofer a sunat la 112 pentru a-i reclama pe polițiști Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

S-a dispus reținerea pentru 24 de ore a polițistul din Buzău care a fost prins drogat, după ce s-ar fi dus îmbrăcat în uniformă la prostituate și a mai provocat și un accident rutier.

Polițistul drogat care a provocat accidentul, reținut pentru 24 de ore

„În urma actelor procedurale efectuate de către polițiști și a cercetărilor procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a agentului de poliție. Și de această dată, cercetările au respectat criteriul obiectivității iar măsurile legale în materie disciplinară vor fi dispuse în condiții de maximă fermitate”, se precizează în comunicatul IPJ.

Un polițist din Buzău a provocat un accident rutier. Acesta a refuzat prelevarea de probe biologice și s-a ales cu un dosar penal.

Polițist, cercetat după ce a provocat un accident

Mai mult, acesta este cercetat administrativ pentru că s-a prezentat în uniformă pentru a întreţine relaţii sexuale contra-cost cu o femeie, fiind implicat într-un scandal cu doi cunoscuţi ai acesteia.

Accidentul a avut loc în localitatea Topliceni a avut loc un accident rutier. În timp ce conducea pe direcţia Râmnicu Sărat către Buda, polițitul în vârstă de 36 de ani, din Râmnicu Sărat, a intrat în coliziune cu două autovehicule, staţionate. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru refuzarea sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, fiind sesizat, de îndată, Parchetul de pe lângă judecătoria Râmnicu Sărat spre competentă soluţionare”, au mai precizat poliţiştii.

Urmăriți B1TV.ro și pe