Povești șocante despre aparatele de cafea din hoteluri. Ce pericole ne pândesc

Povești șocante despre aparatele de cafea din hoteluri. Ce pericole ne pândesc
Foto: pixabay.

Turistul a povestit portalului Reddit că odată a gătit carne într-o cafetieră – s-a dovedit că nu era singur, notează The Sun.

Utilizatorul a explicat că se întorcea acasă de la un festival de muzică și îi era foarte foame. La început, a vrut să mănânce mâncare caldă într-un restaurant, dar până la urmă a decis să economisească. Bărbatul a cumpărat bucăți subțiri de carne și a gătit-o.

Ce pericole ne pândesc

În fotografia pe care internautul a adăugat-o la postarea sa, acesta a arătat fâșii de carne semi-gătite în rezervorul unui aparat de cafea într-o cameră de hotel.

În același timp, turistul s-a autointitulat „oaspete bun”, pentru că „a curățat cafetiera înainte și după utilizare”.

Este de remarcat faptul că mulți utilizatori sub această postare l-au criticat pe nefericitul turist. „Acum, toți cei din acel hotel te urăsc”, a scris unul dintre internauți.

Mai multe surprize neplăcute

Totodată, alți utilizatori au vorbit și despre surprizele neplăcute pe care le-au găsit la aparatele de cafea din hoteluri. De exemplu, un oaspete a vorbit despre șocul pe care l-a avut după ce s-a uitat în aparatul de cafea din camera sa de hotel și a găsit ciuperci în ea.

Un alt utilizator, care s-a prezentat ca un lucrător al hotelului, i-a sfătuit pe oaspeți să nu folosească niciodată aparate de cafea în camere, pentru că pe lângă faptul că unii oaspeți le folosesc în alte scopuri, acestea reprezintă și un  teren propice pentru bacterii, deoarece nu întotdeauna sunt curățate  bine după fiecare oaspete.

În plus, oaspeții hotelului au fost sfătuiți să nu folosească fierbătoare electrice, deoarece unor oaspeți le place să le folosească pentru a-și spăla lenjeria sau șosetele.

Urmăriți B1TV.ro și pe