Razie de amploare pe străzile Capitalei! Șoferii au fost prinși băuți și drogați la volan

Razie de amploare pe străzile Capitalei! Șoferii au fost prinși băuți și drogați la volan
Foto: Facebook

A fost razie de amploare pe străzile Capitalei. Poliţiştii Brigăzii Rutiere împreună cu toate echipajele de la secţiile de poliţie au ieşit noaptea trecută pe străzi, pentru a verifica participanții la trafic. Potrivit Antena 3, șoferii au fost verificați dacă au consumat băuturi alcoolice sau dacă au consumat substanțe interzise înainte de a se urca la volan.

Astfel, un șofer a fost prins în Sectorul 1 drogat la volan, fără permis de conducere, iar polițiștii i-au găsit și substanțe interzise în mașină.

Fiecare șofer din Capitală a fost verificat în parte

Până la miezul nopții mai mulți șoferi au rămas pietoni, după ce au fost prinși băuți sau drogați la volan.

„Un bărbat în vârstă de 41 de ani a condus autoturismul pe o stradă din Sectorul 5, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pentru consumul substanțelor psihoactive.

Un bărbat în vârstă de 54 de ani motociclist, a fost depistat în zona Piața Victoriei conducând o motocicletă, iar în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost pozitiv”, a declarat Radu Gătan, comsiar-şef Brigada Rutieră.

Brigada Rutieră organizează frecvent astfel de acțiuni, mai ales că principala cauză a accidentelor din România este consumul de alcool.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:34 - Rareș Bogdan, despre aderarea la Schengen: Mi s-a spus că în cazul Finlandei lucrurile sunt complet schimbate / Nu cred că premierul Olandei mai are vreun motiv să se opună. Ar fi o jignire pentru poporul român (VIDEO)
21:14 - Revolta lui Aurel Pădureanu după moartea actorului Alexandru Arșinel: „Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. Să le fie rușine!”
20:58 - Tragedie ca într-un thriller polițist la Cernăuți: un pedofil a ucis o polițistă de doar 22 ani care l-a surprins arătându-și organele genitale în apropierea unei școli. La două zile, criminalul a fost prins și, ulterior, declarat mort de colegii tinerei
20:58 - 4 avioane de vânătoare rusești au intrat în spațiul aerian al Poloniei și în cel al Suediei
20:35 - Cristian Tudor Popescu, despre „bășina nucleară, violatorul impotent și porumbeii păcii”. Comentariul incisiv al gazetarului
20:32 - Cântăreața Jo și-a făcut prima operație estetică la 28 de ani: „Sunt mega încântată de rezultat / Nu mi se pare greșit să facem schimbări” (FOTO)
20:09 - Cătălin Drulă critică dur PSD și PNL: Acuzații reciproce despre care are infractorii mai mari. Acesta este falimentul moral deplin al proiectului deplin al proiectului Iohannis – România Anormală
20:00 - Un notoriu mercenar rus, veteran din Transnistria, a fost lichidat de ucraineni în contraofensiva din Herson
19:55 - Află la ce folosește buzunarul mic al blugilor și capsele acestora
19:53 - Eduard Hellvig (SRI): Marele câștig al acestui mandat a fost separarea de politică, absolut normală într-o societate democratică