Suceava: Un bărbat a fost victimă a două accidente într-un interval de doar câteva ore

Suceava: Un bărbat a fost victimă a două accidente într-un interval de doar câteva ore
Foto simbol: Pixabay

Un bărbat din comuna Dumbrăveni, județul Suceava, a fost victima a două accidente într-un interval de doar câteva ore. După al doilea, a ajuns în stare gravă la spital, informează Monitorul de Suceava.

Ghinion teribil: Victimă a două accidente în doar câteva ore

Primul accident s-a produs duminică, la orele amiezii. Bărbatul, în vârstă de 74 de ani, se afla pe bicicletă. El nu a văzut la timp o autoutilitară marca Mercedes și a intrat în ea. O ambulanță SMURD l-a transportat la Unitatea

Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava. El era conștient și, după ce a primit îngrijirile necesare, a părăsit spitalul.

Câteva ore mai târziu, în jur de 19.30, bărbatul a traversat o stradă din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava printr-un loc nepermis, fiind lovit de un autoturism marca BMW. De data aceasta a ajuns la spital în stare gravă, politraumatizat, intubat și ventilat mecanic.

Dacă după primul accident polițiștii au stabilit clar că acesta nu consumase băuturi alcooluce, după al doilea acest lucru nu s-a putut stabili din cauza leziunilor suferite. Victimei i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Urmăriți B1TV.ro și pe