Vara 2022 vine cu șezlonguri mai aproape de apă şi pe plajele extinse – cu 60 de lei pe zi

Vara 2022 vine cu șezlonguri mai aproape de apă şi pe plajele extinse – cu 60 de lei pe zi
Plajă lărgită din Mamaia 2021 / Foto: Facebook

Zonele de plajă lărgite în ultimii ani au reprezentat pentru mulți turiști coșmarul verii trecute. Drumul prea lung până la apă și lipsa șezlongurilor în zona nou creată i-a făcut pe mulți să renunțe chiar şi la vacanțe.

Șezlongurile așezate pe plajele noi se vor închiria și cu 60 de lei pe zi

Din această vară, lucrurile s-au schimbat: Șezlongurile și umbrelele se vor poziționa la aproximativ 10 metri distanță de mal. Chiar și așa, operatorii cred că turiștii își vor muta șezlongurile chiar în apă și că nu vor mai respecta culoarul de trecere. Rămâne de rezolvat problema barurilor care vor fi în continuare în sectoarele vechi, la mare distanță de apă și de șezlonguri. Șezlongurile așezate pe plajele noi se vor închiria și cu 60 de lei pe zi, în vârf de sezon.

Foto: Pixabay

Operatorii vor plăti, însă, numai câțiva bani pentru fiecare metru pătrat de nisip închiriat de la Apele Române. Este considerat un ajutor din partea statului. Operatorii plătesc, în continuare, chirie și pentru sectoarele vechi ale plajei, unde prețurile sunt mult mai mari.

În ceea ce privește litoralul românesc, românii și nu numai vor fi nevoiți să scoată mult mai mulți bani din buzunar decât în anii anteriori. Concediile devin și mai scumpe, iar mâncarea simplă se transformă în deliciu. Așadar, e greu de crezut dar o porție de hamsie costă 25 de lei/ 200 de grame (inclusiv mujdei).

Urmăriți B1TV.ro și pe