Șase oameni, printre care doi polițiști, au fost împușcați mortal după o presupusă ambuscadă în Australia. Schimbul de focuri a durat câteva ore

Șase oameni, printre care doi polițiști, au fost împușcați mortal după o presupusă ambuscadă în Australia. Schimbul de focuri a durat câteva ore
Foto: Twiiter / Queensland Police

Șase oameni, printre care și doi ofițeri de poliție, au fost împușcați mortal după o presupusă ambuscadă pe o proprietate izolată din Australia, transmite BBC.

Șase oameni împușcați mortal după o presupusă ambuscadă în Australia

Oamenii legii spun că erau în căutarea unei persoane dispărute în Wieambilla, la 270 de kilometri vest de Brisbane, Queensland, când a început să se tragă asupra lor. După un asediu îndelungat, trei suspecți au fost împușcați mortal de poliție. Motivele incidentului rămân deocamdată neclare, au precizat autoritățile.

Este o „zi sfâșietoare” pentru Australia, a declarat premierul Anthony Albanese.

Inițial, la proprietatea respectivă s-au deplasat patru polițiști, după o solicitare făcută de poliția din New South Wales.

Constable Matthew Arnold (26 de ani) și Constable Rachel McCrow (29 de ani) au fost împușcați mortal în timp ce se apropiau de proprietate. A fost rănit și un al treilea ofițer de poliție.

Un vecin, pe numele său Alan Dare (58 de ani), a fost împușcat de suspecți după ce s-a dus la proprietate să vadă care este situația.

Asediul a implicat „multe arme” și a continuat pentru câteva ore, înainte ca suspecții – doi bărbați și o femeie – să fie împușcați de poliția pentru acțiuni speciale, au povestit autoritățile.

Unul dintre ei a fost identificat drept Nathaniel Train (46 de ani), un fost director de școală și persoana dispărută pe care o căuta poliția. Ceilați erau fratele său, Gareth Train (47 de ani), și soția fratelui său, Stacey Train (45 de ani), co-proprietarii locului cu pricina.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Președintele CNCD, despre scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FCU Craiova: „Stadioanele nu sunt un loc în care să permitem astfel de comportamente de incitare la ură și discriminare” (VIDEO)
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Alegeri în Austria Inferioară: Partidul lui Nehammer a luat 39,9%. Formațiunea extremistă FPO se situează pe locul al doilea
19:38 - Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, în contextul tensiunilor cu PSD. Nicolae Ciucă le-ar fi spus PNL-iștilor că „rotația se va face ca în protocol” și că „Guvernul a fost performant”
19:00 - Meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu. Nota primită de român după ce a încasat 5 goluri de la Sassuolo