Actor britanic, despre nunta regală: William şi Kate doar au lenevit de parcă stăteau în faţa camerei lor de zi

Actor britanic, despre nunta regală: William şi Kate doar au lenevit de parcă stăteau în faţa camerei lor de zi
Nunta regală din Marea Britanie a capturat atenţia întregii lumii, dar actorul britanic Simon Callow este de părere că Prinţul William şi Kate Middleton “nu şi-au luat rolurile regale destul de în serios”,...

Nunta regală din Marea Britanie a capturat atenţia întregii lumii, dar actorul britanic Simon Callow este de părere că Prinţul William şi Kate Middleton “nu şi-au luat rolurile regale destul de în serios”, scrie Daily Mail.

Actorul din filmul “Patru nunţi şi o înmormântare” are o serie de reclamaţii la adresa celor doi, despre care spune că în ziua nunţii lor au părut că “stăteau în faţa camerei lor de zi”.

Callow, care a primit titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic din partea Reginei, pentru activitatea sa din 1999, îi acuză pe cei doi proaspăt căsătoriţi că ar fi fost prea relaxaţi şi nu au fost conştienţi de grandoarea evenimentului.

„Am fost şocat de relaxarea extrermă a protagoniştilor, fiind într-un fel uimitoare, dar şi dezamăgitoarea de asemenea. Deşi a fost un eveniment atât de epic, ei au părut ca şi cum ar sta în faţa camerei lor de zi. I-am văzut lenevind în scaunele lor şi făcând mici glume”, a declarat actorul pentru Sunday Express.

Actorul britanic este de părere că atât timp cât acest timp de evenimente costă foarte mult, ar fi frumos din partea participanţilor să arate un anumit „simţ al grandorii”.

Prestigiosul actor, care în 2007 a fost declarat cel de-al 28-lea cel mai influent gay din Marea Britanie, a spus că nici nu s-a obosit să se uite la nunta regală, pe motiv că a avut de lucru.

Ultima oră
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit
21:54 - Florin Cîțu: În coaliție și eu, și Ludovic Orban susținem interesele PNL. Orice competiție e frumoasă – în economie reduce prețurile și crește oferta, în politică scoate cel mai bun lider la suprafață
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:58 - Explozie la un complex chimic din Germania: O persoană a murit și peste 30 au fost rănite. Localnicii, sfătuiți să evite mâncarea din grădină și să se ferească de eventuale particule de funingine
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)