Actriţa rusă Lyudmila Gurchenko a murit

Actriţa rusă Lyudmila Gurchenko a murit
Celebra actriţă Lyudmila Gurcenko s-a stins din viaţă, miercuri, la vârsta de 75 de ani, în locuinţa sa din Moscova, informează interfax.com. Lyudmila Gurcenko, un simbol al cinematografiei sovietice şi una...

Celebra actriţă Lyudmila Gurcenko s-a stins din viaţă, miercuri, la vârsta de 75 de ani, în locuinţa sa din Moscova, informează interfax.com.

Lyudmila Gurcenko, un simbol al cinematografiei sovietice şi una dintre cele mai iubite actriţe din Rusia, ar fi murit după ce a acuzat stări de rău şi a chemat ambulanţa, dar medicii nu au mai putut să o salveze, au spus prietenii actriţei.

Lyudmila suferise recent o intervenţie chirurgicală la şold, după ce căzuse în apropiere de casa ei, şi suferise o fractură. Starea ei s-a înrăutăţit miercuri şi a fost dusă la spital, dar seara a murit.

Soţul artistei a confirmat decesul: „Da, este adevărat că a murit”, a spus bărbatul.

Actriţa va fi înmormântată în cimitirul Novodevici din Moscova, unde sunt înmormântaţi numeroşi artişti celebri din Rusia.

Lyudmila Markovna Gurcenko a fost o actriţă şi cântăreaţă din Rusia, care a devenit celebră la vârsta de 21 de ani, după ce a jucat în muzicalul Carnival Night. Filmul a obţinut o popularitate impresionantă, iar Ludmila a devenit faimoasă peste noapte.

Ultima oră
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome
21:14 - Sorin Cîmpeanu: „Sunt convins că școala va începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică. Am dreptul să-mi manifest acest optimism”. Pe ce se bazează ministrul Educației
21:03 - Emilian Imbri, despre medicii care nu se vaccinează anti-COVID: Nu înțeleg ce caută în meseria asta. Îi rog să se vaccineze pentru a demonstra că au ajuns la un nivel intelectual! (VIDEO)
20:51 - Controalele pe litoral se intensifică, după creșterea incidenței cazurilor de COVID-19 în județul Constanța