ALEGERI LOCALE 2020 | Daniel Drulea, candidatul PMP la Primăria Cehu Silvaniei: ‘Este necesar ca pretențiile comunității să crească vis a vis de calitatea vieții’ (VIDEO)

ALEGERI LOCALE 2020 | Daniel Drulea, candidatul PMP la Primăria Cehu Silvaniei: 'Este necesar ca pretențiile comunității să crească vis a vis de calitatea vieții' (VIDEO)
Foto: Facebook / Daniel Drulea

Inginerul Daniel Drulea, candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar al orașului Cehu Silvaniei și cel ce deschide lista pentru Consiliul Local, este de părere că trebuie consolidat spiritul civic al comunității, deoarece „este nevoie de o comunitate implicată” pentru a schimba lucrurile în bine.

Fost consilier local în mandatul 2012-2016, el a rămas consecvent aceleiași orientări politice, lucru care nu a fost întotdeauna confortabil, însă Drulea spune că urăște traseismul politic și inconsecvența.

Este necesar ca pretențiile comunității să crească vis a vis de calitatea vieții în orașul Cehu Silvaniei. Aș vrea să dau și un exemplu. În urmă cu două săptămâni, pe la ora 8.30, am fost treziți, eu și vecinii din jur, de cei care se ocupă cu spălarea pubelelor. Duminică dimineață. Mai mult, toată mizeria a început să curgă prin tot cartierul. Vă dați seama ce miros…Am postat evenimentul pe Facebook. Mulți au fost în asentimentul meu. Dar sunt și cetățeni care au spus ‘măi, omul, în loc să te bucuri că lucrează și duminica’. Aici mă refer eu la exigența cetățeanului și a serviciului public.

Cetățenii trebuie să aibă pretenții. Suntem plătitori de taxe și impozite. Aceste servicii trebuie să fie la standarde de mediu europene.

Lipsa apei, canalizării arată cât avem de recuperat. Acestea sunt o necesitate.

Din acest punct de vedere, eu mi-am sintetizat proiectele pe trei mari direcții: dezvoltare economică, proiecte cu impact social și proiecte în plan urbanistic”, a declarat Drulea.

ALEGERI LOCALE 2020 | Daniel Drulea, candidatul PMP la Primăria Cehu Silvaniei: ‘Este necesar ca pretențiile comunității să crească vis a vis de calitatea vieții’

Daniel Drulea, candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar al orașului Cehu Silvaniei: Cea mai stringentă necesitate a orașului este revigorarea economică

Candidatul PMP este de părere că cea mai stringentă necesitate a orașului este revigorarea economică. Acest lucru se poate realiza prin crearea unui climat administrativ, fiscal și de infrastructură, atractiv, în vederea atragerii de investitori, care să susțină crearea unor noi locuri de muncă, înființarea unui parc industrial în zona orașului și crearea unui centru de calificare și recalificare a forței de muncă, pentru a veni în întâmpinarea investitorilor cu forță de muncă calificată.

În plan socio-cultural, candidatul PMP a pus umărul la revitalizarea activităților culturale din Cehu Silvaniei, fiind unul dintre inițiatorii și fondatorii Asociației “Plaiuri Codrenești”, asociație la care deține funcția de vicepreședinte. Activitățile culturale desfășurate prin această asociație au avut ca scop promovarea folclorului din zonă și a tinerelor talente.

De asemenea, Daniel Drulea și ceilalți candidați PMP la Consiliul Local Cehu Silvaniei își propun înființarea unui Compartiment de primire a urgențelor – CPU, lucru absolut necesar pentru oraș și pentru comunele învecinate.

Ultima oră
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)
18:45 - Loto 6/49. Rezultate Loto 6/49, Joker, Noroc Plus și Super Noroc
18:33 - Cristian Diaconescu, despre prezența lui Klaus Iohannis la Congresul PNL: Cerere de implicare din partea partidelor va fi întotdeauna. Este decizia Președintelui dacă și câți pași face într-o direcție sau alta (VIDEO)
18:05 - În Timișoara ar putea fi instituită carantină de noapte pentru persoanele nevaccinate. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 6
17:17 - Masca redevine obligatorie în spațiile deschise aglomerate din Capitală. Noi măsuri în București, de la miezul nopții
17:04 - Ionel Dancă, filmat când le arăta mai multor liberali cum să voteze (VIDEO)
16:51 - Fetiță de 13 ani, găsită moartă într-o pădure din Bistrița-Năsăud. Ea fusese dată dispărută sâmbătă seară
16:32 - Un bărbat a fost arestat preventiv pentru sechestrarea unei fete și pentru tentativă de viol, la Hunedoara
16:04 - Ludovic Orban: Președintele PNL va avea demisia mea la dispoziție, luni dimineață. Există riscul major ca PNL să piardă poziția de președinte al Camerei Deputaților