Alertă cu bombă în Londra! A fost găsit un proiectil neexplodat din al Doilea Război Mondial

Alertă cu bombă în Londra! A fost găsit un proiectil neexplodat din al Doilea Război Mondial

Poliţiştii au blocat o porţiune semnificativă din lacul Serpentine din Londra, din cauza faptului că a fost descoperită o bombă neexplodată din al Doilea Război Mondial.

De asemenea, din cauza obiectului plutitor atât malul de nord, cât şi cel de sud al lacului au fost închise, scrie Daily Mail.

Poliţiştii au intervenit de urgenţă şi au adus câini poliţişti special antrenaţi pentru a descoperi dacă într-adevăr obiectul din apă este o bombă.

Totodată, accesul în parc este interzis, din cauză că bomba este instabilă şi riscul este unul ridicat.

Tags:
Ultima oră
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă
14:35 - Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu. Imaginea cu președintele Republicii Moldova în România, devenită virală (FOTO)