ALERTĂ! ÎNCEPE RĂZBOIUL?! DEJA au început BOMBARDAMENTELE! VEZI ZONELE GRAV afectate

ALERTĂ! ÎNCEPE RĂZBOIUL?! DEJA au început BOMBARDAMENTELE! VEZI ZONELE GRAV afectate
sursă foto: defenseone.com

Situația din Israel devine tot mai alarmantă! Armata israeliană a anunțat duminică dimineața că avioanele sale de luptă au lovit cu rachete ținte ale armatei siriene.

REGRETE ETERNE PENTRU SILVIU PRIGOANĂ! A MURIT CU ZILE! BAHMUȚEANCA A IZBUCNIT ÎN LACRIMI

Este al doilea raid de represalii într-o săptămână, potrivit Reuters.

Televiziunea siriană a raportat explozii mari lângă Damasc înaintea zorilor și a spus că apărarea aeriană a „confruntat inamicul”.

BIETUL MIHAI CONSTANTINSCU! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN URMĂ CU CÂTEVA MINUTE! FANII AU AJUNS DEJA LA SPITAL! Imagini EMOȚIONANTE

Armata israeliană a declarat că a lovit bateriile de artilerie și de apărare aeriene siriene în represalii pentru atacul cu două rachete de sâmbătă din Golan.

OANA LIS ÎN DOLIU! MOARTEA A LOVIT CÂND NIMENI NU SE AȘTEPTA! ULTIMELE IMAGINI CU VIOREL LIS (GALERIE FOTO)

Un purtător de cuvânt al armatei israeliene a declarat că este încă neclar cine a tras rachetele din Siria, dar armata siriană este considerată vinovată pentru orice atac lansat de pe teritoriul sirian.

Tags:
Ultima oră
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!
20:49 - Florin Cîțu răspunde contestatarilor: „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă” (VIDEO)
20:39 - Florin Cîțu: PNRR a fost aprobat. Până la finalul anului va veni primul avans / Ursula von der Leyen, vizită în România pe 27 septembrie (VIDEO)
20:15 - Cristian Boureanu, implicat într-un accident în centrul Bucureștiului (FOTO)