Angelina Jolie: Sprijiniți refugiații libieni!

Angelina Jolie: Sprijiniți refugiații libieni!
Celebra actriță americană Angelina Jolie a cerut sprijin pentru miile de refugiați din Libia. În calitatea sa de ambasador al bunei voințe în cadrul Națiunilor Unite, actrița a vorbit din capitala...

Celebra actriță americană Angelina Jolie a cerut sprijin pentru miile de refugiați din Libia. În calitatea sa de ambasador al bunei voințe în cadrul Națiunilor Unite, actrița a vorbit din capitala Afghanistanului, Kabul, despre situația din Libia și a cerut țărilor vecine acesteia să îi sprijine pe refugiați.

“Pe măsura ce suntem martori la noi crize în vestul și nordul Africii, este imperativ ca toate părțile să asigure dreptul fundamental al oamenilor de a fi în siguranță – fie ei civili prinși în conflictul din propria țară sau refugiați și persoane ce caută azil politic”, a declarat Jolie. “Ceea ce doresc este ca civilii să fie protejați și să nu reprezinte ținte ori să fie răniți”, a adăugat aceasta.

Angelina Jolie a fost numită ambasador al bunei voințe pe 27 august 2001 în cadrul unei ceremonii desfășurate la sediul Națiunilor Unite din Geneva.

Angelina Jolie, despre Libia