Argentina: 22 de persoane au murit în urma unui accident aviatic

Argentina: 22 de persoane au murit în urma unui accident aviatic

Un avion comercial al companiei private argentiniene Sol s-a prăbușit miercuri seară în regiunea Patagonia, Argentina, provocând moartea a 22 de persoane aflate la bord, informează agenția de presă Focus Information.

„Nu am găsit pe nimeni în viață, nimeni nu a supraviețuit. Totul este carbonizat și în mii de bucăți”, a declarat directorul spitalului din Los Menucos, Ismael Ali, citat de sursa precizată.

Avionul a dispărut de pe ecranele radarerlor în timp ce se deplasa pe ruta Cordoba – Comodoro Rivadavia. Potrivit purtătorului de cuvânt al firmei Sol, Horacio Farre, avionul a decolat la ora 23:08 și s-a prăbușit după 45 de minute.

„La bordul aeronavei se aflau 18 adulți, un minor și trei membri ai echipajului”, au declarat reprezentanții companiei, adăugând că va fi demarată o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului.

Zona în care a avut loc catastrofa este situată la sud de orașul San Carlos de Bariloche, în Anzii Cordilieri, unde condițiile de supraviețuire sunt minime, întrucât este foarte frig și nici nu există semnal telefonic.