Argentina: Trei trenuri de navetişti au fost incendiate de pasageri nervoşi, din cauza întârzierilor

Argentina: Trei trenuri de navetişti au fost incendiate de pasageri nervoşi, din cauza întârzierilor
Mai mulți pasageri din Argentina, nemulțumiți de întârzieri, au incendiat trei tenuri de navetiști, arată BBC.Echipajele de pompieri împreună cu polițiștii au fost chemați pentru a se ocupa de perturbările...

Mai mulți pasageri din Argentina, nemulțumiți de întârzieri, au incendiat trei tenuri de navetiști, arată BBC.

Echipajele de pompieri împreună cu polițiștii au fost chemați pentru a se ocupa de perturbările care au avut loc în trei stații de tren din apropierea capitalei Buenos Aires.

În urma incendiului opt vagoane au ars complet. Din cauza călătorilor furioşi, într-unul din cele trei trenuri incendiate, mecanicul şi un conductor au fost nevoiţi să părăsăsească trenul.

Atacurile au început luni dimineaţă, la orele de vârf, în timp ce muncitorii din suburbii mergeau spre capitală cu trenurile de navetă. Din cauza unui tren deraiat s-au creat întârzieri mari.

La o altă staţie casele de bilete au fost vandalizate, automatele de bilete au fost distruse, iar pompierii au fost atacaţi cu pietre mari.

Compania care operează serviciile de transport pe cale ferată, Trenes de Buenos Aires, cred că revoltele au reprezentat un act deliberat de sabotaj industrial.

În urma incendierilor poliţia argentiniană a arestat trei persoane.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)