Atac armat la metroul din Bruxelles. Mai multe persoane au fost înjunghiate

Atac armat la metroul din Bruxelles. Mai multe persoane au fost înjunghiate

Un atac armat a avut loc luni după-amiază, în Belgia,într-o stație de metrou din Bruxelles. Mai multe persoane au fost rănite de un individ înarmat cu un cuțit.

Din primele informații oferite de presa internațională, se pare că cinci persoane au fost înjunghiate, una dintre ele fiind rănită în zona gâtului.

O femeie a fost grav rănită, iar o alta însărcinată a fost lovită în timpul atacului, potrivit euronews.com.

Martorii au povestit că atacatorul viza femeile.Suspectul a fost capturatîn staţia de metrou Gare de l’Ouest din cartierul Molenbeek-Saint-Jean.

Alții spun căbărbatul și-a început ataculîntr-un tren,iar mai apoi aieșit din vagon și a atacat alți călători de pe peron.

„Eram în vagonul din mijloc. Deodată am auzit pe cineva urlând. Nu știam ce să facem. Lumea a intrat în panică”, povestește un martor. Circulația garniturilor de metrou a fost întreruptă temporar în zonă.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)