Au fost acordate premiile BAFTA TV. Vezi câştigătorii

Au fost acordate premiile BAFTA TV. Vezi câştigătorii

Premiile BAFTA TV (Academia Britanică de Film şi Televiziune) au fost acordate duminică seară, pentru a recompensa cele mai bune seriale de televiziune şi cei mai buni actori.

Cel mai bun actor într-un rol principal a fost ales Daniel Rigby pentru filmul “Eric and Earnie”, iar premiul pentru cea mai bună actriţă l-a primit Vicky McClure, pentru rolul din “This is England ‘86”.

Cel mai bun serial a fost votat „The Killing”, iar premiul pentru cele mai bune performanţte în divertisment le-a obţinut Graham Norton, pentru „The Graham Norton Show”.

Vezi AICI lista cu toţi câştigătorii premiilor BAFTA TV.

Tags:
Ultima oră
20:56 - Marea Britanie, Spania și Grecia, printre țările europene aflate în zona roșie. CNSU a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat (DOCUMENT)
20:47 - ECDC avertizează: Nu călătoriţi în Mykonos, Santorini, Rhodos şi în alte 10 insule greceşti
20:35 - Intrarea în Germania, doar cu pașaport Covid din weekend. Berlinul ar urma să înăsprească condițiile de intrare în țară din cauza temerilor legate de valul 4
20:34 - CFR anunţă că şase din cele 13 vagoane răsturnate la Feteşti au fost ridicate
20:04 - Dosar penal pentru români veniți din Marea Britanie cu certificate Covid false. Fenomenul s-ar putea amplifica după ce și Grecia a intrat în zona roșie
20:00 - Grecia a intrat în zona roșie. Ce efect are decizia pentru turiștii români
19:51 - Mircea Hava: `Ghinea, du-te acasă`, ar trebui să îi spună premierul. Dacă portofoliul era la PNL și dacă ministrul ar fi discutat cu cei care știu ce înseamnă fondurile europene, altfel ar fi stat lucrurile pe PNRR (VIDEO)
19:49 - Un bărbat de 71 de ani din Iași, primul caz de pacient vaccinat care este în stare gravă după ce s-a infectat cu tulpina Delta
19:19 - Gigi Becali, reacție dură după eliminarea lui FCSB din Conference League: „Aici se vede bărbăția unei echipe de fotbal. O să dau vreo doi jucători afară”
19:14 - Premierul Florin Cîțu: Mă aștept ca, în următoarele zile, fiecare minstru să prezinte public execuția bugetară pentru ministerul pe care îl conduce