Un bărbat declarat mort de autorităţi, s-a întors acasă la două luni de la propria înmormântare

Un bărbat declarat mort de autorităţi, s-a întors acasă la două luni de la propria înmormântare

Un bărbat declarat mort şi care fusese chiar şi îngropat, a revenit acasă după patru luni de absenţă. Bărbatul din Kazahstan, pe nume Aigali Supugaliev, în vârstă de 63 de ani, a-a întors acasă, la două luni de la propria înmormântare.

Acest caz este rezultatul unei încurcături făcute de autorităţi, care au descoperit un cadavru şi în urma analizelor, a reieşit că omul decedat era Aigali Supugaliev. Corpul era într-o stare avansată de putrefacţie, iar rudele nu au putuit să îşi dea seama dacă este bărbatul cu pricina sau nu. Astfel că, această responsabilitate a cazut pe mâna autorităţilor, care l-au identificat greşit.

De fapt, bărbatul a fost la muncă în tot acest timp, dar nu a putut să anunţe pe nimeni, fiindcă locuia singur, în satul Tomarly, din Kazahstan.

În urmă cu 4 luni el s-a întâlnit cu un agricultor care i-a oferit de lucru la ferma sa. A plecat îndată la muncă, fără mai anunţa pe cineva, informează ziarul local Ak Zhaik.

Familia vrea acum despăgubiri pentru eroare făcută de medici, dar şi returnarea pensiei omului pe care rudele au înapoiat-o statului.

Ultima oră
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome
21:14 - Sorin Cîmpeanu: „Sunt convins că școala va începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică. Am dreptul să-mi manifest acest optimism”. Pe ce se bazează ministrul Educației