Bill Clinton, implicat într-un nou scandal sexual

Bill Clinton, implicat într-un nou scandal sexual
Fostul preşedinte american Bill Clinton este în centrul unui nou scandal sexual, numele lui apărând lângă cel al lui Jeffrey Epstein, acuzat de pedofilie. Epstein, unul dintre cei mai de succes bancheri din New...

Fostul preşedinte american Bill Clinton este în centrul unui nou scandal sexual, numele lui apărând lângă cel al lui Jeffrey Epstein, acuzat de pedofilie. Epstein, unul dintre cei mai de succes bancheri din New York, care a donat peste 120.000 de dolari în campania electorală a Partidului Democrat, l-a însoţit pe Clinton în Russia, Oslo, Hong Kong, Shanghai şi Beijing în noiembrie 2003.

Virginia Roberts, în vârstă de 26 de ani, povesteşte cum l-a întâlnit pe Clinton în urmă cu aproape 10 ani, insistând însă că lucrurile „nu au mers mai departe.”

„Trebuie să fi avut 17 ani pe vremea aceea. Am zburat spre Caraibe cu Jeffrey şi apoi Ghislaine Maxwell s-a dus să-l ia pe Clinton cu un elicopter pe care Jeffrey i-l cumpărase. Din totdeauna a vrut sa piloteze, iar Jeffrey i-a plătit lecţiile. Îmi amintesc că era foarte încântată când a obţinut licenţa, cam în prin primul an când ne-am cunoscut. Îmi era frică să zbor cu ea, dar Bill era însoţit de Serviciile Secrete. Îmi amintesc că a felicitat-o pentru serviciile ei”, a declarat Virginia Roberts, citată de dailymail.co.uk.

Tânăra Virginia Roberts a declarat că l-a întâlnit pe fostul preşedinte american de două ori, de fiecare dată fiind însoţit de Epstein: „L-am întâlnit pe Bill de două ori, dar Jeffrey îmi spusese că erau buni prieteni. Cum aşa, am întrebat. A râs şi mi-a răspuns că îi este dator. Poate glumea, dar am fost mereu surprinsă de faptul că Bill sau prinţul Andrew, persoane care ar avea atât de mult de pierdut, nu erau mai atente. Probabil că Bill ştia de fetele lui Jeffrey. Avea trei birouri în livingul vilei sale de pe insulă, pline cu fotografii în care Jeffrey apărea alături de persoane importante şi de fotografii nud, inclusiv una de-ale mele”, a continuat Virginia.

Înalți oficiali americani, obişnuiţi ai casei lui Epstein

Tânăra adăugat că fostul vicepreşedinte Al Gore şi soţia sa au fost invitaţii lui Epstein la reşedinţa acestuia din Caraibe. Vara trecută, Al Gore şi soţia sa Tipper au anunţat că vor pune capăt căsniciei, după ce fostul vicepreşedinte a fost acuzat că ar fi abuzat o maseuză într-un hotel din Oregon.

Lista de personalităţi cunoscute de Virginia Roberts prin intermediul lui Epstein conţine nume precum Naomi Campbell, Donald Trump sau Matt Groening, creatorul The Simpsons.

„Jeffrey m-a pus să îi fac un masaj lui Matt în timpul unui zbor. Acesta a râs şi i-a desenat pe Bart şi pe Homer pentru tatăl şi fratele meu”, a adăugat tânăra, amintind numele lui Hillary Clinton, Barack Obama şi a senatorului George Mitchell, ca fiind obişnuiţi ai casei lui Epstein.

Poliţia din Palm Beach a început o anchetă, însă Epstein l-a angajat pe prietenul său Alan Dershowitz, profesor de drept la Harvard, să conducă echipa de avocaţi ai apărării. De-a lungul timpului, Dershowitz i-a reprezentat în procese pe Mike Tyson, Patty Hearst, Claus von Bulow şi O.J. Simpson

Contactaţi în legătură cu acest caz, Bill Clinton şi Al Gore au refuzat să facă orice comentariu.