Bolivia: Patru funcţionari ONU şi doi piloţi au murit în urma prăbuşii unui avion

Bolivia: Patru funcţionari ONU şi doi piloţi au murit în urma prăbuşii unui avion
Patru funcţionari ONU specializaţi în combaterea traficului de droguri şi doi piloţi și-au pierdut viața după ca avionul în care se aflau s-a prăbușit într-o regiune forestieră situată la vest de La Paz,...

Patru funcţionari ONU specializaţi în combaterea traficului de droguri şi doi piloţi și-au pierdut viața după ca avionul în care se aflau s-a prăbușit într-o regiune forestieră situată la vest de La Paz, informează AFP.

„Avionul de mici dimensiuni a lovit un copac şi a luat foc. Cadavrele victimelor vor fi transportate în La Paz în cursul serii”, a declarat comandantul Forţelor Aeriene boliviene.

Elicoptere militare au localizat avionul într-o regiune împădurită şi greu accesibilă, la 180 de kilometri de La Paz.

Aeronava decolase joi de pe aeroportul din La Paz pentru o misiune de supraveghere a culturilor de coca în regiunea Yungas.

Ultima oră
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!
20:49 - Florin Cîțu răspunde contestatarilor: „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă” (VIDEO)
20:39 - Florin Cîțu: PNRR a fost aprobat. Până la finalul anului va veni primul avans / Ursula von der Leyen, vizită în România pe 27 septembrie (VIDEO)
20:15 - Cristian Boureanu, implicat într-un accident în centrul Bucureștiului (FOTO)