Brazilia: O femeie și-a legat soțul cu o frânghie și l-a dus să se vaccineze anti-COVID (VIDEO)

Brazilia: O femeie și-a legat soțul cu o frânghie și l-a dus să se vaccineze anti-COVID (VIDEO)
Captură Video - Short News / YouTube

O femeie din Brazilia și-a legat soțul cu o frânghie și l-a dus să fie vaccinat anti-COVID-19. Imaginile cu aceștia au devenit virale în mediul online. „Femeia asta o să fie președinte în 2022”, a comentat un internaut.

Dus cu frânghia la vaccinare

În imagini se văd cei doi soți așteptând pe holurile unei clinici să le vină rândul la vaccinare. Femeia stă în picioare și pare destul de hotărâtă. Bărbatul, legat cu frânghia, stă cuminte pe scaun și pare resemnat.

Clipul a devenit viral în online. Unii au făcut glume, alții, în schimb, au tratat serios cazul și au deplâns certurile care au apărut în cupluri mai ales de când a izbucnit pandemia. Multe sunt situațiile în care cuplurile s-au despărțit pentru că unul dintre parteneri susținea vaccinarea, iar celălalt nu.

Reacții la viralul cu bărbatul forțat de nevastă să se vaccineze

„Femeia asta o să fie președinte în 2022”, a comentat cineva, în vreme ce altă persoană a întrebat serios dacă medicii ar trebui să-l vaccineze pe bărbat, de vreme ce, în mod evident, e nu vrea.

„Mi se pare corect. Nu aș trăi cu cineva căruia nu-i pasă de viață, în timp ce încerc să am grijă de mine”, a mai reacționat altcineva, potrivit euroweeklynews.com.

Primul comentariu e și o reacție la faptul că președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, refuză să se vaccineze anti-COVID, deși 74% din populația țării sale a primit cel puțin o doză.

De altfel, Bolsonaro a ajuns de mai multe ori în paginile presei internaționale cu declarații cel puțin bizare despre pandemie și vaccinare. De exemplu, el a spus că persoanele vaccinate cu serul Pfizer s-ar putea transforma în „femei cu barbă” sau „în crocodil”.

Urmăriți B1TV.ro și pe