Care a fost ultima dorință a unui criminal înainte de executare / Ce a vrut să mănânce în ultima sa zi în viață

Care a fost ultima dorință a unui criminal înainte de executare / Ce a vrut să mănânce în ultima sa zi în viață
Sursa foto: Pixabay

Un criminal din SUA a avut o dorință înainte de a fi executat. Bărbatul a fost condamnat la moarte pentru o dublă crimă, iar autoritățile au dezvăluit ultima dorință a acestuia înainte de executare.

Ce și-a dorit un criminal înainte de a fi executat

Autoritățile i-au dezvăluit identitatea bărbatului. Scott James Eizember, în vârstă de 62 de ani, a fost condamnat la moarte după ce i-a ucis pe A.J Cantrell, în vârstă de 76 de ani și pe soția lui, Patsy Cantrel, în vârstă de 70 de ani. Dulba crimă a avut loc în anul 2003.

Scott James a primit o injecție letală la penitenciarul de stat din Oklahoma din McAlester și a fost declarat mort la ora 10:15, potrivit The Washington Post.

În încercarea de a-l scăpa pe James de la condamnarea cu moartea, avocații acestuia au comisiei de grațiere și eliberare condiționată a statului luna trecută că crimele au fost neplanificate și spontane și viața lui încă avea valoare.

Înainte de a fi executat, Scott James Eizember a spus „Sunt în pace” și „Conștiința mea este curată, complet. Îmi iubesc copiii”. De asemenea, înainte de a fi executat, el și-a dorit să mănânce o porție de coase și două de cartofi prăjiți.

Anul trecut, Curtea Supremă a SUA a hotărât că statele trebuie să îndeplinească orice dorință a deținuților condamnați la moarte care doresc ca pastorii lor să se roage cu voce tare și chiar să îi atingă în timpul execuțiilor lor.

Oklahoma folosește o metodă de injectare letală a trei medicamente, începând cu sedativul midazolam, permițând persoana în stare de inconștiență, urmată de o bromură de vecuroniu paralitică și, în final, de clorură de potasiu, care oprește inima.

Urmăriți B1TV.ro și pe