Cât costă un sejur de 7 zile în Albania. Este printre preferințele românilor

Cât costă un sejur de 7 zile în Albania. Este printre preferințele românilor
Foto: Pixabey

Grecia, Turcia, Egipt și Bulgaria sunt destinațiile favorite de vacanță ale românilor, dar acum li s-a alăturat și Albania. Plajele idilice, condițiile de cazare, prețurile accesibile i-au convins pe turiști.

Albania, destinație accesibilă pentru vacanțe

Albania este o destinație de vacanță cu prețuri accesibile, potrivită și pentru vacanțele de vară, având plaje superbe, peisaje pitorești, iar turiștilor le place la nebunie, conform Cancan.

Golem, Ksamil sau Borsh sunt printe stațiunile cele mai îndrăgite de turiști și sunt recomandate de agențiile de turism. Cei care doresc stațiuni animate, Durres, Saranda și Vlore, unele dintre cele mai renumite plaje din Albania, sunt alegerea perfectă.

Cât costă un sejur în Albania

Prețul unui sejur de 7 nopți la mare în Albania diferă în funcție de preferințe și perioada aleasă, dar, pornește de la prețul de 500 de euro și poate ajunge până la 700 de euro, preț pentru două persoane, cu biletul de avion inclus.

Pentru cei care vor să meargă cu mașina, distanța din București până în Saranda este de 1.000 de kilometri. Camerele duble de hotel pornesc de la prețul de 300 de lei pe noaptea și ajunge până la puțin peste 400 de lei pe noapte.

Cei care merg cu mașina pot vizita mai multe plaje frumoase din Albania, printre care: plaja Ksamil, Gjipe, Dhermi, Borsh, Lukove, Buneci, Saranda, Himara, Qeparo și Jala.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:58 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: În această perioadă, trebuie să înțelegem exact care e situația care ne poate propulsa. În ce domeniul lucrăm, acolo să căutăm să avansăm, să facem lucrurile diferit (VIDEO)
23:40 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Perioadă cu provocări, conflicte și întâmplări bizare. Trebuie să fim atenți la orice formă de dezinformare. Cheia e cunoașterea (VIDEO)
23:06 - Claudia Pătrășcanu, vacanță de coșmar în Antalya: „Mi s-a spart timpanul în avion”
22:33 - Franţa: 250.000 de oameni au protestat față de extrema dreaptă / Principalele partide de stânga au reuşit să se alieze, dar deja se ceartă. Macron: E ca la nebuni (VIDEO)
21:49 - George Simion promite un milion de case ieftine dacă ajunge președinte: „E posibil! Noi știm să fim harnici”
21:21 - Secrete militare ale Chinei, cumpărate cu sub 1 dolar de la un centru de reciclare. Cum s-a întâmplat
20:46 - Mihaiu: Am depus 7 plângeri penale. La Sectorul 2 sunt fraude clare. Poate n-ar fi fost așa o problemă dacă diferența de voturi dintre candidați n-ar fi fost așa mică. Dacă localele au fost cu probleme, parlamentarele și prezidențialele cum vor fi? (VIDEO)
20:08 - Simona Halep, din nou pe teren: „Nu vreau să sune a discurs de retragere. Mă gândesc la revenire, nu la retragere”
19:46 - Mihaela Borcea, de tânără în afaceri: „Prima a fost cu butelii. A fost destul de greu, mai ales că atunci era un domeniu exclusiv pentru bărbați”
19:19 - Cum își crește Amalia Enache fetița de 8 ani: „Copiii au nevoie de limite. Nu e duritate, e fermitate”