Ce spune mama unei femei care a adus în pragul sinuciderii 3 bărbați inventând un viol despre condamnarea acesteia

Ce spune mama unei femei care a adus în pragul sinuciderii 3 bărbați inventând un viol despre condamnarea acesteia
Eleanor Williams, din Barrow-in-Furness, Cumbria, a fost condamnată marți, după ce a făcut o serie de acuzații false de viol, sursă foto: captură YT

Eleanor Williams, din Barrow-in-Furness, Cumbria, a fost condamnată marți, după ce a făcut o serie de acuzații false de viol care i-a determinat pe trei dintre bărbații vizați să încerce să se sinucidă, după ce au fost arestați din cauza afirmațiilor ei, iar vieților lor au fost complet date peste cap.

Mama celei care a fost condamnată spune că se aștepta la o pedeapsă chiar mai mare

Într-o postare pe Facebook din mai 2020, Williams a inclus imagini cu răni brutale, despre care spunea că au fost provocate de un grup de la o firmă de curățenie asiatică, dar ancheta a stabilit că și le-a provocat singură, potrivit The Independent.

Mama ei, Allison Johnston, a fost în instanță când judecătorul a pronunțat sentința. „Am inima frântă. Nu pot să descriu ceea ce simt. Încă nu o pot accepta cu adevărat ce s-a întâmplat”, a spus femeia.

Întrebată fiind de ce crede că fiica ei a inventat astfel de minciuni, ea a răspuns: „Cred că încerca doar să-i convingă pe oameni să o asculte”, potrivit Daily Mail.

Allison Johnston a mai spus: „Mă așteptam la o pedeapsă mai mare. Cred că judecătorul a fost cu adevărat corect când a luat în considerare vârsta și vulnerabilitățile ei.”

Femeia a mai spus că i-a fost foarte greu să asculte în instanță ce a făcut fiica ei: „A fost foarte greu de ascultat… Ca mamă, este greu să accept că este responsabilă pentru toate lucrurile pe care le-a spus judecătorul. Dar trebuie să accept asta”.

În declarația de condamnare care a fost difuzată și la tv în Anglia, judecătorul Robert Altham a spus: „Este cel puțin îngrijorător că ea nu prezintă semne semnificative de remuşcare”.

El a spus că nu există o explicație pentru motivul care a determinat-o pe tânără să facă acuzațiile, pe care le-a descris drept „ficțiune”.

Eleanor Williams a acuzat mai mulți bărbați că au violat-o, iar în mai 2020 ea a postat pe Facebook fotografii în care își arăta rănile, despre care anchetatorii spun că și le-a făcut singură cu un ciocan.

Trei bărbați acuzați pe nedrept au vrut să se sinucidă. Acuzațiile femeii au condus la indignare și la proteste în orașul ei natal, Barrow-in-Furness, Cumbria, manifestări de o amploare nemaiîntâlnită acolo în ultimele 3 decenii, potrivit poliției.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:49 - Simulare Bacalaureat 2023. Limba română, prima probă a elevilor de clasa XII-a
07:30 - Zeci de mii de oameni au ieşit în stradă la Tel Aviv după ce premierul Netanyahu l-a demis pe ministrul Apărării
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA