Manageri arestați după ce şi-au obligat angajaţii să bea urină şi să mănânce gândaci

Manageri arestați după ce şi-au obligat angajaţii să bea urină şi să mănânce gândaci
Foto: South China Morning Post

Trei manageri ai unei firme din sudul Chinei au ajuns după gratii, fiind acuzați că şi-au obligat angajaţii să bea urină și să mănânce insecte, informează South China Morning Post.

Totul a ieșit la iveală după ce un angajat a povestit pe o rețea socială chinurile la care e supus personalul. El a postat inclusiv o înregistrare în care un bărbat este biciuit. În clip mai apar şi alte persoane care beau un lichid galben, despre care se presupune că ar fi urină.

Alte dovezi împotriva celor trei manageri sunt mai multe capturi de ecran despre care angajaţii susţin că sunt mesaje cu şefii lor, care îi ameninţă că îi vor obliga să mănânce gândaci dacă nu ating indicatorii de performanţă. Angajaţii mai erau obligaţi să bea apă din vasul de toaletă sau oţet şi să se radă în cap.

Cei trei manageri sunt încarceraţi pentru 10 zile.

Tags:
Ultima oră
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat
19:16 - Dana Budeanu s-ar fi logodit? Ce spune despre inelul de logodnă
19:16 - Florin Cîțu: Suntem pregătiți nu numai de valul 4, suntem pregătiți să depășim pandemia
18:54 - Dan Barna: Mesajul premierului, unul firesc. Ne spune că rectificarea bugetară este un subiect care se discută cu fiecare ministru în parte, cum este și logic să se întâmple