“CICLONUL-BOMBĂ” a lovit SUA: Mai mulţi morți şi un milion de oameni fără curent (VIDEO)

“CICLONUL-BOMBĂ” a lovit SUA: Mai mulţi morți şi un milion de oameni fără curent (VIDEO)

O furtună violentă supranumită “ciclon bombă”, s-a năpustit peste regiuni din estul Statelor Unite, cel puțin șase persoane pierzându-şi viața.

Pe Coasta de Est, vântul a bătut și cu 115 kilometri pe oră, ridicând valuri uriașe care au provocat inundații pe străzile Bostonului, în apropierea țărmului. Peste un milion de locuitori, din partea de nord est a Americii și în Vestul Mijlociu au rămas fără curent electric.

E deja a doua oară în acest an când apele oceanului se revarsă astfel asupra Bostonului. Iar vântul puternic a agravat fenomenul, potrivit stirileprotv.ro.

Garda națională a fost mobilizată pentru salvarea sinistraților surprinși de apele revărsate. Din cauza furtunii au fost anulate mii de zboruri aeriene, mai ales pe aeroporturile din Boston și Washington.

Furtuna s-a abătut și asupra unor regiuni unde s-a despus multă zăpadă, mai ales în partea de nord a statului New York.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare