Cine a moderat dezbaterea prezidenţială din SUA. Donald Trump a descris-o „groaznică şi nedreaptă”

Cine a moderat dezbaterea prezidenţială din SUA. Donald Trump a descris-o „groaznică şi nedreaptă”
foto simbol: Hepta.ro / Zuma Press / Pavlo Gonchar

Surpriză în timpul celei de-a doua dezbateri prezidențiale din SUA. Kristen Welker, moderatoarea confruntării este a doua femeie de culoare care conduce discuţia electorală a doi candidaţi americani.

Kristen Welker (44 de ani) este a doua femeie de culoare din istoria SUA care moderează o dezbatere prezidenţială, după Carole Simpson, care a făcut acest lucru în 1992. Kristen este corespondentă NBC News la Casa Albă din 2011.

Moderatorul primei întâlniri faţă în faţă dintre Trump şi Biden, care a avut loc în Cleveland (statul Ohio), jurnalistul Chris Wallace, a mărturisit joi că a fost invidios pe felul în care s-a desfăşurat dezbaterea moderată de Welker, în contextul în care dezbaterea condusă de el a fost afectată de nenumărate întreruperi, majoritatea din partea lui Trump. „Sunt invidios, mi-ar fi plăcut să moderez această dezbatere”, a declarat Wallace la postul la care lucrează, Fox News.

Kristen Welker ar fi avut un conflict cu actualul președinte și candidat al republicanilor, Donald Trump. Acesta nu s-a ferit să o catalogheze drept „groaznică şi nedreaptă”.

Cu toate acestea președintele SUA și-a schimbat total atitudinea în contextul celei de-a doua dezbateri prezidențiale din SUA. Trump a descris-o acum pe Welker ca fiind „foarte profesionistă”, după ce jurnalista NBC News a moderat ultima dezbatere înainte de alegerile din SUA, programate pe 3 noiembrie.

„Apropo, respect mult forma în care gestionaţi asta, trebuie s-o spun”, i-a transmis Trump lui Kristen Welker în mijlocul dezbaterii cu contracandidatul său democrat Joe Biden, care a avut loc în capitala muzicii country, Nashville, statul Tennessee, scrie Digi 24.

Ultima oră
23:57 - PSD a inițiat un proiect pentru depolitizarea CCR. Marcel Ciolacu: Am depus tot noi reforma promisă de USR și Dan Barna
23:55 - O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
23:53 - WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică