Columbia: Un cunoscut procuror antimafia a fost ucis în timp ce se afla în luna de miere

Columbia: Un cunoscut procuror antimafia a fost ucis în timp ce se afla în luna de miere
Foto: Pixabay

Un cunoscut procuror antimafia din Paraguay a fost ucis în Columbia, în timp ce se afla în luna de miere. Marcelo Pecci se afla pe o plajă de pe insula Baru când a fost ucis de doi bărbați înarmați, conform BBC.

Un procuror cunoscut a fost împușcat în Columbia

Un înalt procuror paraguayan, a fost împușcat mortal în timpul lunii de miere în Columbia. Marcelo Pecci se afla pe o plajă de pe insula Baru când a fost ucis de doi bărbați înarmați. Acesta lupta împotriva crimei organizate în țara sa natală.

Cu câteva ore înainte de incident, soția lui Pecci anunțase că este însărcinată, pe rețeaua de socializare Instagram, potrivit Digi24.ro.

Soția bărbatului pe nume Claudia Aguilera a povestit că au fost abordați de doi bărbați pe o plajă privată. Ea a mai spus că bărbatul nu a primit nicio amenințare din partea atacatorilor.
„Doi bărbați l-au atacat pe Marcelo. Au venit cu o barcă mică, sau cu un jet ski, adevărul este că nu am văzut bine”, a declarat Aguilera pentru ziarul El Tiempo. Unul dintre agresori a coborât și „fără să spună nimic l-a împușcat pe Marcelo de două ori, un (glonț) l-a lovit în față și altul în spate”, a povestit soția victimei.

Bărbatul era specializat în crimă organizată

Președintele paraguayan Mario Abdo Benitez a descris împușcăturile ca fiind o „crimă lașă”.

anchetatorii din Paraguay, împreună cu șefii poliției din Columbia s-au deplasat la locul crimei pentru a face investigații. De asemenea, șeful poliției naționale din Columbia, generalul Jorge Luis Vargas a declarat că Oficiali din Statele Unite vor ajuta și ei la anchetă.

Procurorul era specializat în crimă organizată, trafic de droguri, spălare de bani și finanțare a terorismului, iar în anul 2020, acesta a lucrat la un caz împotriva fostului fotbalist brazilian Ronaldinho, care a fost arestat, deoarece a încercat să intre cu un pașaport fals în Paraguay.

La începutul lunii mai cel mai mare traficant de droguri din Columbia, cunoscut drept „Otoniel”, a fost extrădat miercuri în Statele Unite. Anunțul a fost făcut de preşedintele columbian Ivan Duque, adăugând că, „triumfă legalitatea și justiția”.

Urmăriți B1TV.ro și pe