Copiii dintr-o grădiniță din Kazan au celebrat invazia Rusiei în Ucraina

Copiii dintr-o grădiniță din Kazan au celebrat invazia Rusiei în Ucraina
Foto: captura video.

O sărbătoare în sprijinul războiului împotriva Ucrainei a avut loc într-o grădiniță din Kazan. Evenimentul fiind organizat de directorul „Centrului de dezvoltare timpurie” local.

Vladimir Putin, lăudat de educatoarele grădiniței

Mai mulți copii de vârstă preșcolară  au fost implicați în spectacolul de pe scenă. Filmulețele publicate arată că pe scenă joacă copii mici de 2-5 ani, relatează Unian.

Preșcolarii au purtat haine cu semnele  Z, în timp ce părinții le-au urmărit spectacolul în sală.

„Poate că președintele a făcut ceea ce trebuia  declanșând un război în Ucraina pentru a-i proteja pe Darina, Dina, Sofa? Poate așa este?  Ridicați mâna! Cine este de acord? Doar să fiți sinceri. Unu, doi, trei . ..”, arată înregistrarea publicată.

O profesoară din Rusia, amendată pentru discursul anti-război

O profesoară din Rusia a condamnat public operațiunea specială a Rusiei în Ucraina și a fost reclamată de elevii săi. Unul dintre ei a înregistrat-o. Învățătoarea a fost reținută și amendată.

Marina Dubrova, o profesoară din orașul Korsakov (regiunea Sahalin), a fost filmată în timp ce își exprima părerea despre invazia forțelor Federației Ruse pe teritoriul Ucrainei.

„Dubrova nu a sprijinit Forțele Armate Ruse. Părerea acesteia ar fi putut trece aproape neobservată, însă, unii dintre elevi au filmat-o, iar conducerea școlii a aflat despre comportamentul ei”, se arată într-o postare de pe Telegram.

Profesoara a fost reținută, împotriva ei fiind întocmit un protocol în temeiul unui nou articol administrativ (20.3.3 din Codul contravențiilor administrative al Federației Ruse), iar ulterior instanța a constatat-o ​​vinovată și a aplicat o amendă de 30 de mii de ruble( 1.343 de lei).

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii
15:10 - Primele imagini cu armata ucraineană intrând victorioasă în Lîman. A fost a lui Putin o zi