Copiii unui cuplu din SUA au fost maltratați ani întregi / Aceștia au fost obligați să mănânce săpun și erau scufundați în ape fierbinți

Copiii unui cuplu din SUA au fost maltratați ani întregi / Aceștia au fost obligați să mănânce săpun și erau scufundați în ape fierbinți
Sursa foto: Pixabay

Un cuplu din SUA și-a maltratat copiii ani întregi. Aceștia îi puneau să mănânce săpun, îi scufundau în ape fierbinți și nu le dădeau de mâncare.

Cei doi i-au supus pe copii la multiple forme de abuz: „răpindu-le copilăria și lăsându-i cu răni psihologice”.

Ani întregi, copiii unui cuplu din SUA Au fost maltratați

Cuplul format din Andrew Hadwin și Cheryl Pickles, din Bowburn, Durham, le interzicea copiilor să mănânce și-i lăsau pe aceștia să își caute mâncarea prin resturi.

Presa străină menționează că martorii i-au văzut pe copiii acestui cuplu când își căutau mâncare la ora patru dimineața, la un supermarket la 4 mile distanță de casă.

„Aceasta a fost o investigație extrem de complexă și supărătoare pentru toți cei implicați, pe care nu le-am întâlnit niciodată în timpul meu ca ofițer de poliție.

Hadwin și Pickles au supus mai mulți copii vulnerabili la multiple forme de abuz, răpindu-le copilăria și, fără îndoială, lăsându-i cu răni psihologice din care s-ar putea să nu-și revină niciodată cu adevărat.

Vreau să subliniez cât de incredibil de curajoși au fost acești copii pe parcursul acestei lungi investigații”, a spus agentul detectiv Kat Pudney, de la Unitatea de salvgardare a poliției din Durham, potrivit metro.co.uk.

Juriul a avut nevoie de trei zile pentru a-l găsit vinovat pe Hadwin. El este acuzat de trei tentative de viol, dar și de neglijență.

„Hadwin și Pickles au mințit poliția și au încercat să dea vina pe alții pe parcursul acestei investigații, în încercarea de a distrage atenția de la ei înșiși.

Sunt încântat că juriul a returnat aceste verdicte, protejând în cele din urmă și alți copii să nu devină victime ale comportamentului lor manipulator și detestabil.

Sper că acest rezultat va permite copiilor să încheie acest capitol al vieții lor și să înceapă călătoria de vindecare”, a mai spus DC Pudney.

Urmăriți B1TV.ro și pe