CORONAVIRUS | Germania: Dr. Andreas Noack, activist anti-restricții, arestat în timp ce transmitea live pe Youtube, din casa lui (VIDEO)

CORONAVIRUS | Germania: Dr. Andreas Noack, activist anti-restricții, arestat în timp ce transmitea live pe Youtube, din casa lui (VIDEO)
Foto: Captură Youtube

Medicul german Andreas Noack, un opozant cunoscut restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus, a fost arestat în casa lui, chiar în timpul unei transmisii live, pe Youtube.

Motivul arestării sale nu este încă clar. Poliția a intrat în casa lui când era live pe canalul său de YouTube.

Se presupune că doctorul Andreas Noack ar fi investigat pentru că nu a respectat legile germane de „lockdown” împotriva COVID-19, dar unii speculează că ar putea fi mai mult, scrie marketpedia.ro.

În timpul transmisiei live, se poate auzi poliția cum lovește în ușă în locația în care Noack transmitea live pe Yotube.

Un bărbat din afara cadrului camerei a spus că este poliția. Apoi, autoritățile a intrat în casă, forțându-l pe Noack la pământ, înainte de a opri fluxul său live.

CORONAVIRUS | Dr. Andreas Noack, activist anti-restricții, arestat în timp ce transmitea live pe Youtube, din casa lui (VIDEO)

Totul s-a petrecut după ce Parlamentul german a adoptat „Legea privind protecția infecțiilor”, care a fost puternic protestată de secțiuni vaste, ale populației germane.

Neoficial, medicul arestat ar fi oferit asistență medicală protestatarilor anti-lockdown și era investigat pentru ca era non-compliant cu legile guvernului German, de combatere și prevenire ale pandemiei, conform sursei citate.