Crimă pe webcam: Un bărbat a urmărit uciderea iubitei sale în direct

Crimă pe webcam: Un bărbat a urmărit uciderea iubitei sale în direct
Un bărbat de 29 de ani, din Toronto, a fost arestat pentru uciderea unei studente de 23 de ani, pe care a atacat-o, în timp ce prietenul ei, cu care aceasta comunica pe internet, vedea totul pe webcam, scrie The Star....

Un bărbat de 29 de ani, din Toronto, a fost arestat pentru uciderea unei studente de 23 de ani, pe care a atacat-o, în timp ce prietenul ei, cu care aceasta comunica pe internet, vedea totul pe webcam, scrie The Star.

Băiatul, care se afla în China, se uita neputincios în timp ce atacatorul îi omora iubita şi i-a alertat pe prietenii acesteia, care au descoperit cadavrul. El a mărturisit că a văzut, pe webcam, scena în care prietena lui se lupta cu intrusul.

Victima a fost găsită goală de la brâu în jos, potrivit poliţiştilor, care au adăugat că nu sunt semne de violenţă pe corpul acesteia.

Prietenul victimei, care a oferit poliţiştilor detalii despre fizionomia atacatorului, spune că vorbea online cu prietena lui, când aceasta a auzit că bate cineva la uşă. Un bărbat a intrat în apartament, a cerut o îmbrăţişare, şi a devenit agresiv atunci când ea l-a refuzat.

„Mintea mea s-a întunecat în acel moment şi îl înjuram prin webcam. Eram atât de departe că nu puteam să fac nimic. M-am simţit atât de nefolositor şi nu m-am putut calma până acel bărbat nu a stins calulcatorul”, a relatat tânărul.

Un caz similar a şocat Spania, în urmă cu două săptămâni, când un român stabilit în Madrid, şi-a omorât soţia însărcinată în cinci luni, apoi i-a arătat cadavrul tatălui ei, cu ajutorul unui webcam.

Tags:
Ultima oră
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome