Cu ce impresii s-a întors o româncă dintr-o vacanță în Grecia: „Suntem cu mult peste sârbi, bulgari, nemți, englezi”

Cu ce impresii s-a întors o româncă dintr-o vacanță în Grecia: Suntem cu mult peste sârbi, bulgari, nemți, englezi
Foto: Pixabay.

O turistă care a călătorit în Grecia a descris experiența sa pe un grup de Facebook dedicat românilor care se odihnesc pe plajele Republicii Elene. Femeia a împărtășit câteva impresii de călătorie.

Metode ingenioase ale grecilor

„A fost bine, mult mai bine decât ar fi fost la noi! Drumul lung, bucurie mare că reușesc și anul acesta să merg în concediu. Prețurile nu mi s-au părut cu mult mai scumpe ca în anii trecuți, pe ici colo grecii au micșorat cantitățile sau au scos garniturile (marketing bun)”, a scris românca.

Femeia s-a arătat nemulțumită de faptul că românii recomandă locații și își aleg destinațiile după criteriu „e plin de români”.

„Așa și?! Cu ce vă deranjează? Recomandați-mi un loc unde nu sunt români! Poate pe lună! Nu prea avem loc unii de alții pe alte meleaguri! Ar trebui să ne dăm reset și să-i observăm și pe ceilalți, suntem cu muuult peste sârbi, bulgari, nemți, englezi care atunci când nu sunt taxați la buzunar cu amenzi se comportă mizerabil! În rest, să vă bucurați de vacanțe frumoase, că le meritați”, a scris românca pe Forum Grecia, citată de ziare.com.

Urmăriți B1TV.ro și pe