Declarații bizare ale unui rus stabilit în Estonia: „Prostituata NATO! Slavă Rusiei”

Declarații bizare ale unui rus stabilit în Estonia: Prostituata NATO! Slavă Rusiei
Foto: captura video.

Un rus stabilit în Estonia a venit cu o serie de declarații bizare pe rețelele de socializare. Bărbatul a postat un filmuleț în care critică politica țării în care locuiește și promovează politica liderului de la Kremlin. Totodată, individul propune rușilor să invadeze capitala Estoniei.

Reacția halucinantă a unui rus stabilit în Estonia

Bărbatul a înregistrat un videoclip în care se aude imnul Federației Ruse și a instalat tricolorul țării agresoare. Acesta și-a exprimat indignarea că autoritățile estoniene au demontat monumentul sovietic al tancului T-34. Bărbatul amenință că se va răzbună pe autoritățile locale. Rusul vrea să răspundă cu mai multe acte de vandalism la acțiunile Estoniei și, de asemenea, să distrugă „monumentele fasciste ale țării”.

Bărbatul a numit Estonia o „prostituată NATO” și o „păpușă pendos”. Apoi a strigat „Vivat Putin” și a început să amenințe că armata rusă va cuceri Estonia. Un locuitor din Narva a spus în cele din urmă că „în două ore” armata rusă va lua Tallinnul, iar el va întâlni invadatorii cu îmbrățișări.

Șapte monumente din perioada sovietică din orașul Narva vor fi dezinstalate. Estonia, care împarte o graniță de aproape 300 de kilometri cu Rusia, a adoptat o poziție dură față de invazia Rusiei în Ucraina.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal