Deputat canadian, nevoit să ceară scuze după ce a participat la o videoconferință a Parlamentului din toaleta clădirii

Deputat canadian, nevoit să ceară scuze după ce a participat la o videoconferință a Parlamentului din toaleta clădirii
Foto: Shafqat Ali MP / Facebook

Un deputat canadian a participat dintr-o cabină de toaletă la o ședință în format video din cadrul sesiunii parlamentare. Colegii s-au prins, așa că, acoperit de rușine, s-a simțit nevoit să ceară scuze.

Deputat canadian, dezbatere din toaletă

Liberalul Shafqat Ali a luat parte la o dezbatere în format online din Camera Comunelor. Colegii lui s-au prins, însă, că vorbește chiar dintr-una dintre toaletele clădirii.

„Cei care au asistat l-au văzut destul de clar pe parlamentarul liberal intrând în ce părea a fi una dintre toaletele bărbaților situate chiar la acest etaj al acestei clădiri. Ușa din lemn, balamalele, cuierul pentru haine de pe spatele ușii… toate păreau destul de familiare… Parlamentarul folosea efectiv toaleta în timp ce participa la o ședință a Camerei Comunelor”, a declarat parlamentarul John Brassard, citat de BBC.

Shafqat Ali și-a cerut scuze pentru ”conferința” din toaletă

Pus în fața acestei situații jenante, Shafqat Ali a fost nevoit să prezinte scuze colegilor.

„Iau această problemă foarte în serios și promit să nu mai fac niciodată această greșeală”, a spus parlamentarul.

„Scuzele sincere ale domnului Ali”, după cum le-a catalogat vicepreședintele Chris D’Entremont, au fost acceptate. D’Entremont i-a rugat, totuși, pe colegii lui să fie atenți când țin camera deschisă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
15:16 - Moscova susține că a distrus un „important transport” de arme și echipamente occidentale către Ucraina
14:50 - Sorin Cîmpeanu a anunțat că studenții vor putea face și cursuri online din toamnă: „Este un important pas înainte”
14:22 - Olga Smirnova, una dintre vedetele Teatrului Bolșoi, face declarații după emigrarea în Olanda: „Cred că am fost sinceră cu mine însămi. Mi-a părut teribil de rău pentru toate astea”
13:59 - Peste 13.000 de locuitori din Beijing au fost scoși din case la miezul nopții și băgați în carantină: „Este exact la fel ca în Shanghai” (FOTO)
13:37 - Imagini cu soldați ruși care își abandonează tancurile și o iau la fugă pe câmp, speriați de explozii
13:05 - Zelenski: „Sfârșitul conflictului va fi unul diplomatic” / „Sunt lucruri pe care nu le putem realiza doar la masa negocierilor”
12:49 - Liz Truss, ministrul britanic de Externe: Moldova trebuie echipată „conform standardului NATO” / „Putin a fost clar cu privire la ambițiile sale de a crea o Rusie mai mare”
12:24 - Președintele ANAF, despre profesorii care dau meditații: „Nu cred că o să pornim în curând controale” / „Este un fenomen care se practică de mulţi ani”
12:00 - Olaf Scholz, criticat de fostul secretar general al NATO pentru abordarea față de războiul din Ucraina: „Germania este reticentă în a livra arme grele și a impune sancțiuni”
11:44 - Marcel Ciolacu: „Creșterea economică din primul trimestru nu se regăsește în buzunarele românilor” / „Guvernul trebuie să vină cu anumite măsuri”