Dominique Strauss-Kahn are o nouă reşedinţă de detenţie în New York

Dominique Strauss-Kahn are o nouă reşedinţă de detenţie în New York
Fostul şef al FMI, Dominique Strauss-Kahn, are o nouă locuinţă în care va sta în arest, o casă de lux din New York, potrivit CNN. Judecătorul care se ocupă de cazul său, şi-a dat acordul cu privire la noua...

Fostul şef al FMI, Dominique Strauss-Kahn, are o nouă locuinţă în care va sta în arest, o casă de lux din New York, potrivit CNN.

Judecătorul care se ocupă de cazul său, şi-a dat acordul cu privire la noua locaţia, miercuri, iar Strauss-Kahn s-a mutat în aceeaşi zi din locuinţa sa din Manhattan.

Dominique Strauss-Kahn a ajuns în cursul serii pe strada Franklin, numărul 153, la Tribeca, un fost cartier de uzine şi hangare transformat în anii ’90 în imobile de locuit.

Luxoasa reşedinţă unde s-a mutat fostul şef al FMI a fost evaluată la suma de 14 milioane de dolari, potrivit unui site de imobiliare.

Casa are 632 de metri pătraţi şi a fost renovată de arhitectul Leopoldo Rosati. Construită în 1915, locuinţa cu trei etaje este echipată cu o sală de proiecţie video cu apartură electronică de ultimă generaţie, sală de gimnastică, saună şi bar.

Potrivit site-ului citat, preţul cerut la un moment dat pentru închirierea proprietăţii a fost de 60.000 de dolari pe lună.

Dominique Strauss-Kahn poate părăsi clădirea doar pentru probleme legate de proces, la medic sau la sinagogă.

Acuzat de agresiune sexuală şi tentativă de viol împotriva unei angajate a unui hotel, Dominique Strauss-Kahn urmează să compară în faţa unui judector pentru a pleda vinovat sau nevinovat. Fostul director al FMI neagă faptele de care este acuzat.

Ultima oră
23:57 - PSD a inițiat un proiect pentru depolitizarea CCR. Marcel Ciolacu: Am depus tot noi reforma promisă de USR și Dan Barna
23:55 - O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
23:53 - WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică