Trump, criză de nervi la bordul Air Force One. Totul a pornit de la un… televizor

Trump, criză de nervi la bordul Air Force One. Totul a pornit de la un... televizor
Foto:Extra Newsfeed

Donald Trump a avut o criză de nervi la bordul Air Force One, după ce a constatat că televizorul soției sale, Melania, era dat pe CNN, post despre care el consideră că difuzează doar fake news-uri. Postul preferat al președintelui american este Fox News care, ce coincidență!, este pro-Trump, așa că este aproape o regulă ca televizorul respectiv să fie pe Fox.

Episodul a provocat „un pic de agitație”, Trump vărsându-și nervii pe personalul aeronavei, arată un email intern obținut de The New York Times.

În mesajul electronic, un schimb intern între oficiali ai biroului militar de la Casa Albă și agenția de comunicare a Casei Albe, se cere comandarea a două noi televizoare cu dispozitive de streaming, astfel încât Trump și soția lui să poată urmări programe TV în camere separate de hotel, atunci când călătoresc.

Oficialii au căzut de acord că programarea tuturor televizoarelor pe Fox va fi procedura standard de acum înainte.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)