Donald Trump a stârnit un val de reacţii pe Twitter, după ce a făcut o afirmaţie referitoare la soţia lui: „Este prima dată când spune adevărul”

Donald Trump a stârnit un val de reacţii pe Twitter, după ce a făcut o afirmaţie referitoare la soţia lui: Este prima dată când spune adevărul

Donald Trump a făcut o remarcă despre soţia lui, Melania Trump, care a stârnit un val de reacţii pe Internet. Potrivit comentariilor internauţilor, aceasta este prima dată când preşedintele SUA spune adevărul.

„A fost o minunată, minunată primă doamnă. O să spun asta. Şi dacă voi credeţi că este uşor să fii primă doamnă şi căsătorită cu mine – nu este aşa de uşor“, a declarat Trump la adresa soţiei lui, scrie Daily Mail.

Melania Trump a avut multe provocări de când este prima doamnă, una dintre cele mai mari fiind scandalul în care a fost implicat Trump, acuzat că a înşelat-o cu o actriţă din filme pentru adulţi, în timp ce Melania era însărcinată.

Referitor la acest subiect, într-un interviu pentru ABC, prima doamnă a SUA a spus că: „Sunt mamă şi primă doamnă şi am lucruri mult mai importante de făcut şi la care să mă gândesc. Ştiu că oamenilor le place să speculeze şi presei îi place să speculeze cu privire la mariajul nostru“.