Elevă de 12 ani din Olanda, naștere în timpul excursiei

Elevă de 12 ani din Olanda, naștere în timpul excursiei
O elevă de 12 ani din Groningen, Olanda, a dat naștere unei fetițe în timpul unei excursii cu școala, conform All Voices. Rudele acesteia precum și eleva au declarat că nu au știu de această sarcină. Eleva...

O elevă de 12 ani din Groningen, Olanda, a dat naștere unei fetițe în timpul unei excursii cu școala, conform All Voices.

Rudele acesteia precum și eleva au declarat că nu au știu de această sarcină. Eleva s-a plâns de dureri stomacale în timpul excursiei, un profesor care a realizat ce se întâmpla a chemat imediat ambulanța.

Doctorii au precizat că atât mama în vârstă de 12 ani precum și nou născutul acesteia se află în afară oricărui pericol.

Sursa citată mai menționează că fata ar fi elevă a unei școli creștine din Beijum.

Ultima oră
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)