Extraterestrul mort găsit în Rusia, într-adevăr o farsă!

Extraterestrul mort găsit în Rusia, într-adevăr o farsă!
Videoclipul deja cunoscut în întreaga lume, în care ni se dezvăluia cadavrul unui extraterestru, se pare că este într-adevăr o farsă! În imaginile captate de cei doi tineri ruși, Timur Hillall, 18 ani și...

Videoclipul deja cunoscut în întreaga lume, în care ni se dezvăluia cadavrul unui extraterestru, se pare că este într-adevăr o farsă! În imaginile captate de cei doi tineri ruși, Timur Hillall, 18 ani și Kirill Vlasov, 19 ani, se putea observa corpul distrus al unei forme extraterestre, fără un picior și îngropat în zăpadă.

Însă cei doi au mărturisit că extraterestrul era o simplă machetă construită din piele de pui, umplută cu pâine, arată site-ul Metro.co.uk.

Farsa lui Hillall și Vlasov a fost descoperită când un redactor-șef al unei publicații locale a alertat poliția, crezând că în videoclip este vorba despre un copil mort. După aceea, poliția a pornit pe urma autorilor videoclipului și când i-au găsit, i-au întrebat să explice de ce apare în filmulețul lor un cadavru de copil. Cei doi tineri au mărturisit imediat că, defapt, era vorba despre un extraterestru pe care îl făcuseră pentru a face o farsă.

Potrivit sursei precizate, tinerii nu pot fi pedespsiți, pentru că acțiunea lor nu pote fi considerată o infracțiune.

Cercetătorul rus Alex Komanov, membru al UFO Research Centre a negat încă de la bun început veridicitatea descoperirii, declarând „corpul este interesant. Textura este similară cu o entitate adevărată, biologică. Însă, creatura nu are haine și sunt singur că o entitate inteligentă ar trebui să fie îmbracată într-un costum spațial”.

Extraterestru descoperit în Rusia

Ultima oră
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)