Facebook, campanie anti Google pentru nerespectarea vieții private

Facebook, campanie anti Google pentru nerespectarea vieții private

Rețeaua de socializare Facebook a anunțat, joi, încheierea unui contract pentru atragerea atenției ziariștilor privind practicile Google asupra domeniului respectării vieții private, relatează AFP.

„Nicio campanie de calomnie nu a fost autorizată și nici dorită. În loc de asta, noi dorim ca ziariștii să constate că Google, fără să fi primit autorizația internauților, adună și utilizează informații conținute în conturile Facebook”, a declarat un oficial al rețelei de socializare.

În acest sens, Facebook a încheiat un contract cu unul dintre cele mai cunoscute nume în materie de relații publice, Burson-Marsteller.

“Am angajat Burson-Marsteller pentru a atrage atenția asupra acestui subiect, utilizând informații publice ce pot fi verificate de o manieră independentă de orice media sau analist”, a adăugat oficialul Facebook.

Ultima oră
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)