Dezvăluire șocantă a femeii înjunghiate de 46 de ori de propriul soț. „Vreau să fim împreună și să avem o familie”

Dezvăluire șocantă a femeii înjunghiate de 46 de ori de propriul soț. Vreau să fim împreună și să avem o familie

O femeie din Marea Britanie a șocat întreaga lume după ce a dezvăluit că vre să fie iar împreună cu soțul ei, după ce a fost înjunghiată de aceasta de 46 de ori.

Shannon Barnard, în vârstă de 21 de ani a supraviețuit în urma atacului săvârșit de partenerul ei, Michael Barnard.

Cei doi ar fi avut o dispută în care femeia l-a acuzat de infidelitate, iar a doua zi el s-a năpustit asupra ei cu un cuțit, scrie The Sun.

În cadrul procesului, chiar înainte de verdictul judecătorului, Shannon a luat cuvântul și a făcut afirmațiile care i-au lăsat fără cuvinte pe cei prezenți.

”Vreau să fim împreună și să avem viața pe care amândoi o dorim și să avem o familie”, a declarat Shannon.

Michel Barnard a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, pentru tentativă de omor, așadar planurile ei de a întemeia o familie cu atacatorul ei nu vor deveni realitate prea curând.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)