Focuri de armă într-un cimitir din Moscova: Doi oameni au murit în urma altercațiilor (VIDEO)

Focuri de armă într-un cimitir din Moscova: Doi oameni au murit în urma altercațiilor (VIDEO)

Cel puțin două persoane au murit, iar alte 20 au fost rănite într-o bătaie generală care a avul loc într-un cimitir din Moscova, potrivit BBC.

În confruntarea din cimitirul Khovanskoye au fost implicate 200 de persoane, iar dintre acestea au folosit arme de foc.

Aproximativ 50 de oameni dintre cei implicați în altercație au fost arestați, după intervenția autorităților.

Bătăile au început după ce au avut loc mai multe conflicte între grupuri etnice din fostele republici sovietice central-asiatice ce concurează pentru profitabilele servicii din cimitir, a precizat poliția.

Focuri de armă într-un cimitir din Moscova:

#DIRECT_ONE_ds1h9q#

Ultima oră
22:09 - Florin Cîţu, reacție la acuzația de plagiat adusă lui Nicolae Ciucă: Premierul va trebui să clarifice situaţia în faţa românilor, ca să nu devină o vulnerabilitate
21:57 - Numirea noului selecționer, pe ultima sută de metri. Două nume se mai află în cursă. FRF ar putea face anunțul cel mare miercuri
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)