Franţa: Prostituată româncă, arestată pentru „racolare activă”

Franţa: Prostituată româncă, arestată pentru „racolare activă”
Două femei care practicau prostituţia pe străzile din Rouen, dintre care una de cetăţenie română, au fost arestate, la începutul săptămânii, sub acuzaţia de "racolare activă", după ce au fost surprinse de...

Două femei care practicau prostituţia pe străzile din Rouen, dintre care una de cetăţenie română, au fost arestate, la începutul săptămânii, sub acuzaţia de „racolare activă”, după ce au fost surprinse de poliţişti făcând semne şoferilor să oprească, potrivit publicaţiei online paris-normandie.fr.

Românca în vârstă de 24 de ani a fost surpinsă de polițiști pe bulevardul Marne în timp ce făcea semne şoferilor care erau în trafic, invitându-i să oprească.

La un moment dat, în dreptul femeii a oprit şoferul unui atutorism Renault, iar după o scurtă discuţie au plecat împreună spre docul Jean de Bethencourt. În scurt timp, șoferul a oprit maşina, iar poliţiştii au intervenit și i-au cerut tinerei să îi însoţească până la secţie pentru a-i verifica situaţia.

Tânăra a fost arestată preventiv, sub acuzația de racolare, în timp ce clientul său, în vârstă de 55 de ani, a fost audiat ca martor.

Cealaltă femeie a fost reţinută poliţiştii de la brigada anticriminalitate miercuri noapte. Tânăra, în vârstă de 23 de ani, de naţionalitate nigeriană, încerca să atragă clienţi pe bulevardul Marne, aceasta fiind, la rândul său, arestată preventiv tot pentru racolare.

Ultima oră
15:06 - Pădurea Râioasa din Buftea, plină de urmele tăierilor masive din ultimii ani. Mai multe persoane, printre care și copii, au fost prinse în flagrant când tăiau pădurea de un jurnalist (VIDEO)
14:59 - Cu ce se ocupă acum Petru Călinescu. Cum arată fiul lui Florin Călinescu
14:22 - Ionuț Moșteanu: Dacă premierul continuă prietenia cu PSD, foarte probabil președinția Camerei Deputaților va fi o monedă de schimb pentru Marcel Ciolacu / Depunem încă o moțiune dacă e nevoie (VIDEO)
14:21 - Cetățenii din UE care locuiesc în Marea Britanie și nu au primit viza de rezident ar trebui să se pregătească să fie expulzați, anunță un ministru britanic
13:56 - Răzvan Bezdedeanu, președintele USR PLUS Buftea, este implicat direct în mafia gunoaielor (VIDEO)
13:51 - Carla`s Dreams, în pericol! Au sărit la bătaie, dar paznicii au intervenit în forţă!
13:44 - Talibanii au interzis frizerilor afgani să mai radă și să tundă bărbile. ”Nimeni nu are dreptul să se plângă”
13:39 - Lidia Buble are un mare secret, ce acum s-a aflat: de ce ţine mereu, în mână, o păpuşă fără păr, la Asia Express, la Antena 1!
13:32 - Cristian Pistol, consilierul lui Cîțu, o înlocuiește pe Mariana Ioniță la șefia CNAIR. Șeful CA-ului al CNAIR, un fost consilier al Vioricăi Dăncilă și apropiat al lui Dan Voiculescu
13:23 - Doar 24 paturi ATI libere pentru pacienți COVID, în toată țara. În spitalele din București nu mai există niciun loc