Google Maps indică locul unde a fost ucis Osama Bin Laden

Google Maps indică locul unde a fost ucis Osama Bin Laden
Google Maps avansează deja o locație unde ar fi fost omorât liderul Al Qaeeda, Osama Bin Laden. Hărțile online ale Google au fost actualizate cu „Adăpostul lui Osama bin Laden”, situat undeva în nordul...

Google Maps avansează deja o locație unde ar fi fost omorât liderul Al Qaeeda, Osama Bin Laden. Hărțile online ale Google au fost actualizate cu „Adăpostul lui Osama bin Laden”, situat undeva în nordul Pakistanului.

Teroristul, care a fost declarat mort Duminică noapte, a fost ucis în urma unei operațiuni militare a Statelor Unite. Planul uciderii lui Bin Laden a fost executat la Abbottabad, un oraș situat la aproximativ 100 de kilometri nord de capitala Pakistanului, Islamabad.

Deși este puțin probabil ca locul indicat pe Google Maps să fie locația exactă unde a fost găsit Bin Laden, este totuși relevant pentru condițiile în care s-a ascuns acesta. Departe de ideea mult vehiculată a ascunzătorilor în peșteri din zone izolate, în fapt acesta era într-o zonă superbă dintr-o zonă urbană, într-o reședință de lux.

Utilizatorii Google Maps și Google Places au postat comentarii care exprimă bucuria pe care au simțit-o la aflarea veștii: “Osama este mort! USA! USA!”