Gunter Sachs, moştenitorul Imperiului Opel şi fostul soţ al lui Brigitte Bardot, s-a sinucis

Gunter Sachs, moştenitorul Imperiului Opel şi fostul soţ al lui Brigitte Bardot, s-a sinucis

Miliardarul german excentric Gunter Sachs, moştenitorul Imperiului Opel şi fostul soţ al actriţei Brigitte Bardot, s-a sinucis în cursul zilei de duminică, relatează BBC. Familia miliardarului a declarat că Sachs s-a împuşcat în timp ce se afla în cabana sa din Elveţia.

Miliardarul în vârstă de 78 de ani a lăsat în urmă un bilet în care mărturisea că nu mai poate face faţă maladiei de care suferea, repesctiv de boala Alzheimer.

Gunter Sachs s-a născut în Germania, pe 14 noiembrie 1932 şi a fost fotograf, scriitor şi un industrialist multi milionar. A fost căsătorit de trei ori și a avut trei copii.

Brigitte Bardot, devastată

În 1966 Sachs s-a căsătorit cu Brigitte Bardot la Las Vegas. După câteva ore după ce a cunoscut-o pe Bardot, Sachs i-a acoperit casa din Saint Tropez cu flori, aruncate dintr-un elicopter. Căsătoria lor a durat trei ani de zile.

Foto: telegraph.co.uk

Potrivit unui purtător de cuvânt din cadrul organizației care luptă pentru drepturile animalelor, condusă de Brigitte Bardot, „actrița este devastată”.

„Nu se întâmplă ca în fiecare zi să vină un bărbat și să-ți arunce o tonă de trandafiri deasupra casei”, a declarat actrița, citată de BBC.

Un suflet vesel în ciuda tuturor greutăţilor

Gunter Sachs a trecut prin multe greutăți de-a lungul vieții. Prima soție a miliardarului, Anne-Marie Faure a murit în 1958 în timpul unei operații, în același an în care tatăl lui Sachs s-a sinucis.

„Gunter Sachs a ştiut întotdeauna să se bucure de viaţă indiferent prin ce a trecut”, scrie ziarul Neue Zuercher Zeitung.