Un HOŢ a fost bătut măr după ce a încercat să JEFUIASCĂ o luptătoare de MMA

Un HOŢ a fost bătut măr după ce a încercat să JEFUIASCĂ o luptătoare de MMA
Sursă foto: Twitter / Polyana Viana

Un hoţ a fost bătut măr după ce a încercat să jefuiască o luptătoare de MMA din circuitul Ultimate Fighting Championship (UFC), relatează CNN.

Brazilianca Polyana Viana, în vârsta de 26 de ani, se afla în faţa apartamentului său din Rio de Janeiro, așteptând un taxi,când a fost abordată de un bărbat care avea asupra lui o armă falsă şi care i-a cerut telefonul mobil.

„Pe măsură ce se apropia de mine, mă gândeam deja că dacă tipul ăsta e hoţ, atunci voi face asta şi aia. Ştiam deja ce voi face”, a precizat sportiva, cunoscută și sub numele de „Femeia de Fier”.

Prin urmare, Polyana Viana i-a aplicat bărbatului două lovituri de pumni şi una de picior, după care s-a dus în spatele hoţului şi i-a aplicat un procedeu de strangulare.

„Nu am făcut asta dintr-un impuls, am fost calmă, ştiam ce voi face. Dar am făcut-o doar pentru că ştiam că nu are o armă (reală – n.r.)”, a adăugat Polyana Viana.

Ulterior, ea l-a ţinut imobilizat pe bărbat până când a venit poliţia, care l-a arestat.

Foto: Polyana Viana (sursă foto: Instagram / Polyana Viana)

Ultima oră
22:04 - Ministrul Cadariu, despre ajutorul pentru antreprenorii din HoReCa: Toți beneficiarii vor fi plătiți până la sfârșitul lunii ianuarie
21:54 - Centrele de testare gratuită din spitale vor funcționa, de săptămâna viitoare, doar în weekend. Anunțul lui Alexandru Rafila (VIDEO)
21:43 - Gheorghe Pecingină: ANRE avea rolul să verifice și să supravegheze situația. E foarte important să aflăm adevărul ca pe viitor să înțeleagă toată lumea că statul român e protejat de anumite instituții (VIDEO)
21:39 - „Prințesa urbană” părăsește România: „E un bilet doar dus. Plecăm după mulţi ani în care am făcut totul să contribuim la schimbarea lucrurilor care atât de tare mă întristează” (VIDEO)
21:38 - Sorin Bontea a mers pentru prima dată în Grecia la filmările Chefi fără limite de la Antena 1: Nu m-a atras niciodată (GALERIE FOTO)
21:22 - Cum a reușit Rusia să strângă rândurile-n NATO. Mircea Geoană: Frumusețea acestei alianțe e că, în clipa în care apare o provocare, ea are un reflex de a se uni (VIDEO)
21:17 - Câinele încă o așteaptă acasă pe jurnalista mexicană asasinată de mafie. Imaginile induioșătoare au împânzit internetul
21:15 - Mircea Geoană: NATO a făcut un apel și pentru retragerea trupelor rusești din Transnistria, Abhazia și Osetia de Sud, respectiv Crimeea și Donbas. Prezența militară rusească, împotriva voinței țărilor respective (VIDEO)
21:05 - Gabriela Cristea, atacată dur de fani. Internauții au reacționat imediat și îi aduc acuzații grave prezentatoarei de la Mireasă
20:43 - Apple va transforma iPhone-urile în terminale de plată POS. Toate telefoanele cu Apple Pay vor avea funcția (VIDEO)