Imagini groaznice de pe o autostradă din China. 14 oameni au murit în urma unui carambol uriaș (FOTO)

Imagini groaznice de pe o autostradă din China. 14 oameni au murit în urma unui carambol uriaș (FOTO)

Cel puțin 14 oameni au murit în urma unui cumplit accident de circulație petrecut sâmbătă pe o autostradă din orașul chinez Lanzhou. În total, în urma acestui eveniment au fost distruse 31 de autovehicule.

În urma accidentul din capitala provinciei Gansu 27 de oameni au fost răniți, iar pentru alte 14 persoane nu s-a mai putut face nimic, informează agențiaXinhua.

Cercetările inițiale arată că tregicul eveniment s-a petrecut din cauza unui șofer de TIR, care a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu mai multe autoturisme, provocând un carambol.

FOTO:xinhuanet.com

Tags:
Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat