Imaginile haosului de pe aeroportul Heathrow din Marea Britanie. Mii de bagaje au rămas abandonate (VIDEO)

Imaginile haosului de pe aeroportul Heathrow din Marea Britanie. Mii de bagaje au rămas abandonate (VIDEO)

Imagini apocaliptice pe aeroportul Heathrow din Marea Britanie. Un morman uriaș compus din mii de bagaje s-a format din cauza lipsei de angajați care să le manevreze, potrivit skynews.com. La haosul a contribuit și valul uriaș călători și o defecțiune a sistemului de transfer.

Călătorii au fost avertizați că e posibil să-și recupereze bunurile după câteva zile. Totul vine în contextul în care industria aviatică nu pare să facă față reîntoarcerii pasagerilor, după doi ani de pandemie.

Mai multe perioade de grevă ale angajaților din industria aviatică

Turiștii care aleg să călătorească spre destinațiile de vacanță cu avionul în această vară, ar putea avea parte de surprize neplăcute. Se anunță mai multe perioade de grevă ale echipajelor de zbor.

Sindicatele piloților de la Brussels Airlines au depus la începutul lunii iunie un preaviz de grevă pe termen nelimitat, iar echipajele de cabină ar putea face același lucru în curând, potrivit vrt.be. Angajații principalului operator de zboruri de pe aeroportul belgian se plâng de condițiile de lucru foarte grele și de programul supraîncărcat. Până în acest moment, 148 de zboruri au fost anulate, în speranța că se vor liniști.

Urmăriți B1TV.ro și pe