Incident grav în Australia: Un bebeluș a ajuns de urgență la spital după ce a înghițit o cantitate semnificativă de droguri

Incident grav în Australia: Un bebeluș a ajuns de urgență la spital după ce a înghițit o cantitate semnificativă de droguri

Un copil în vârstă de numai un an a fost transportat de urgență la spital, după cea ingerat o cantitate semnificativă de droguri. La momentul producerii tragegiei, bebelușulse aflaalături de mama sa, în vizită la niște prieteni de familie, scrieDaily Mail.

Tragedie în Australia

Incidentul a avut loc îndata de 6 noiembrie. După ce a înghițit substanțele interzise, micuțul a început să se simtă foarte rău. În primă fazăa acuzat stări de vomă, iar după aceeași-a pierdut parțial conștiența, au declarat ofițerii de poliție din Australia. În cele din urmă, băiețelul în vârstă de un an a fost transportat la spital, unde a ajuns în stare critică.

Rezultatele testelor efectuate în spital au arătat că în corpul micuțului a fost descoperită o cantitate semnificativă de metamfetamină. Oamenii legii nu iau în calcul varianta că mama i-ar fi administrat în mod intenționatsubstanţa respectivă.

Organele de poliție au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească în ce împrejurări s-a produs nefericitul eveniment.polițiștii au deschis o anchetă. De asemenea, eivor să afle de unde au fost procuratedrogurile care au fost ingerate de copil.

La cei 20 de ani ai săi, mama copilului a fost acuzată de neglijenţă, punând în pericol viaţa fiului său. În urma celor întâmplate, femeia riscă să primească o pedeapsă de până la şapte ani de închisoare.

Minor filmat în timp ce fumează și se dezlănțuiepe manele

Un alt caz revoltător a avut locla o petrecere din Craiova.Nepotul unui cunoscut interlop din municipiulCraiovaa fost filmatîn timp ce fuma, bea și dansa pe ritmuri de manele. Și asta sub privirile mai multor adulți care se amuzau pe seama lui.

Imaginile cu minorul care fuma și dansa de zor au postate în mediul online și au ajuns în posesia oamenilor legii, care au întocmit deja un dosar penal.

Pe imagini se poate vedea cum cel mic petrece alături de mai mulți adulți, care-l încurajează să facă lucruri neadevcate pentru vârsta lui. La un moment dat, băiatul este surprins în timp ce trage cu patos dintr-o țigară, chiar sub ochii tatălui său, care-l încurajează, ba chiar îl îndeamnă să se miște pe ritmurile maneliștilor care întrețineau atmosfera.

După ce imaginile au ajuns polițiștii din Craiova, aceștia au întocmit un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorilor.