Incident pe aeroportul din Los Angeles: Un bărbat a sărit din avionul care se pregătea să decoleze (VIDEO)

Incident pe aeroportul din Los Angeles: Un bărbat a sărit din avionul care se pregătea să decoleze (VIDEO)
Captură Video - B1 TV / ABC News

Incident șocant pe aeroportul din Los Angeles. Un bărbat a sărit dintr-un avion care se pregătea să decoleze. Zborul a fost amânat, bărbatul, reținut, iar acum este anchetat de poliție și de FBI. Acesta a fost doar ultimul incident dintr-un lung șir de încălcări ale măsurilor de siguranță de pe același aeroport, B1 TV în cadrul Știrilor B1, prezentate de Luiza Cergan.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Los Angeles: Un bărbat a sărit dintr-un avion care se pregătea să decoleze

Avionul, care aparține companiei United Express, tocmai se pregătea să decoleze de pe un aeroport din Los Angeles, cu destinația Salt Lake City. Înainte să sară din avion, bărbatul a forțat de mai multe ori ușa cabinei piloților. Pentru că nu a putut intra, a ales să sara din aeronavă.

Autoritățile nu cunosc motivul pentru care pasagerul a recurs la acest gest, însă întreg incidentul ar fi început cu o altercație la bordul avionului.

În urma săriturii, bărbatul s-a ales cu mai multe răni și a fost transportat la spital. Ulterior, a fost arestat.

Acesta nu este primul incident în care regulile de securitate sunt încalcate pe aeroportul din Los Angeles. În urmă cu doar câteva zile, un alt bărbat a vrut să intre cu forța în cabina piloților, însă a fost imobilizat chiar de pasageri după care a fost preluat de poliție.

Recent, un individ urmărit de poliție a intrat cu mașina în incinta unui aerport și a condus pe două piste, în timp ce avioanele decolau și aterizau.

Iar un alt avion, care decolase tot din Los Angeles, a aterizat de urgență după ce un angajat al companiei aeriene a amenințat că va doborî aparatul de zbor.

Urmăriți B1TV.ro și pe